Hírek

2009.04.06. 02:23

Világméretű pihe-puha párnacsata (képgalériával)

Nagykanizsa (bb) - A nemzetközi párnacsata nap alkalmából április 4-én, szombaton dél- után 4 órától közel harminc fiatal, puha párnákkal püfölte egymást az Erzsébet téren.

Benedek Bálint

A szervező helyi középiskolások tavaly már csatlakoztak a kezdeményezéshez, s ezúttal is párnát ragadtak, hogy pusztán a jó buli kedvéért kifulladásig csatázhassanak. Mindenki csatlakozhatott, ha levetette a szemüvegét, és puha párnával érkezett. A nevezők között többen saját párnájukat áldozták fel, de akadtak olyanok is, akik a díszpárnát vagy épp a hagyományos tollal tömött párnát csenték el az ágyneműtartóból. Aztán, ahogy négy órát ütött a közeli toronyóra, kezdetét vette a gigászi küzdelem. A résztvevők egymásnak estek, a közelharcban semmi sem számított: a kispárnások ütötték a nagyokat és fordítva, így mindenki csépelt mindenkit. A lendület tíz perc elteltével ugyan csillapodott, de újra nekiiramodtak a párnások, ám az öreg toll töltetűek nem bírták az extra megterhelést és elszakadtak. A kiömlő tollpihék pillanatok alatt beterítették a teret, ezzel, és a romeltakarítással véget is ért a több mint félórás csata.

Tekintse meg képgalériánkat - klikk IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!