Hírek

2009.04.23. 02:27

A rendőrség napja védőszentjük, Szent György tiszteletére

Zalaszentgrót (sj) - Az immár huszonöt esztendeje várossá avatott Zalaszentgróton rendezik meg idén a megyei rendőrnapot.

Sámel József

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a kisváros önkormányzata által közösen szervezett egész napos programot szombaton kilenc órakor a Városi Sportcsarnokban nyitják meg ünnepélyes körülmények között.

A létesítményben meghívásos teremlabdarúgó-torna, a Zrínyi Miklós Általános Iskolában pedig a Pindur Pandúr közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét tartják délelőtt.

Tizenegy órakor a házasságkötő teremben elismeréseket adnak át, a sportrendezvények eredményhirdetéseire délután kerül sor.

A nap során, 9-14 óra között a Szent István téren, valamint a rendőrőrs utcájában különböző bemutatókra kerül sor. Az érdeklődők egyebek között megtekinthetik a rendőrségi szolgálati járműveket, a bűn- és balesetmegelőzési kiállítást, a fegyverzeti és rendőrkutyák bemutatóját, a gyermekek pedig kerékpáros ügyességi versenyen vehetnek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!