Hírek

2006.09.27. 02:26

Vita a termálkoncepcióról

Nagykanizsa (sza) - Alig néhány nappal az önkormányzati választás előtt több jelentős kérdésben is döntést hozott tegnapi, cikluszáró ülésén a dél-zalai város közgyűlése.

nincs nev

A testület úgy döntött, hogy elkészítteti a megvalósíthatósági tanulmányt.

Egy másik lényeges, a város jövőjét befolyásoló ügyre is pontot tett a közgyűlés, elfogadta az új településrendezési tervet. A vita során Szányiné Kovács Mária (MSZDP) tolmácsolta a Herman utcai lakók kívánságát, mi szerint tartsák fenn két, a közelükben elterü-lő telek játszótér besorolását - ezt az érintett lakók több mint 90 százaléka kérte írásban az önkormányzattól. A közgyűlés azonban Litter Nándor polgármester javaslatára 14 igennel úgy döntött, megszünteti a telekrészek eddigi minősítését, engedélyezi a beépítésüket.

A városatyák elfogadták az ÁNTSZ tájékoztatóját a lakosság egészségügyi helyzetéről, valamint az általános iskolai számítógépes oktatás higiénés vonatkozásait feltáró vizsgálatról. Jóváhagyták az elmúlt négy év önkormányzati működéséről szóló beszámolót is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!