Hírek

2006.09.27. 02:26

Vita a termálkoncepcióról

Nagykanizsa (sza) - Alig néhány nappal az önkormányzati választás előtt több jelentős kérdésben is döntést hozott tegnapi, cikluszáró ülésén a dél-zalai város közgyűlése.

nincs nev

A testület úgy döntött, hogy elkészítteti a megvalósíthatósági tanulmányt.

Egy másik lényeges, a város jövőjét befolyásoló ügyre is pontot tett a közgyűlés, elfogadta az új településrendezési tervet. A vita során Szányiné Kovács Mária (MSZDP) tolmácsolta a Herman utcai lakók kívánságát, mi szerint tartsák fenn két, a közelükben elterü-lő telek játszótér besorolását - ezt az érintett lakók több mint 90 százaléka kérte írásban az önkormányzattól. A közgyűlés azonban Litter Nándor polgármester javaslatára 14 igennel úgy döntött, megszünteti a telekrészek eddigi minősítését, engedélyezi a beépítésüket.

A városatyák elfogadták az ÁNTSZ tájékoztatóját a lakosság egészségügyi helyzetéről, valamint az általános iskolai számítógépes oktatás higiénés vonatkozásait feltáró vizsgálatról. Jóváhagyták az elmúlt négy év önkormányzati működéséről szóló beszámolót is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!