Hírek

2006.09.07. 02:25

Szőlősgazdáknak

Keszthely (há) - A szőlősgazdák aktuális tennivalói témakörében rendez szakmai programot holnap a Pannon Egyetem Georgikon kará- nak kertészeti tanszéke és a tanüzemi kht.

nincs nev

A rendezvényre két helyszínen kerül sor. A résztvevőket délelőtt tíz órára várják az egyetemi kar Deák Ferenc utcai főépületébe, majd a cserszegtomaji kísérleti telepén folytatódik a szakmai nap.

Az intézmény tanácstermében az idén első ízben megrendezett Georgikon Gazdász Borverseny eredményhirdetésére kerül sor. Dr. Bakonyi Károly szőlőnemesítő ezúttal szakmatörténeti anyaggal ismerteti meg a hallgatóságát: a Georgikon tanintézet tevékenységét felölelő Két évszázad az oktatás szolgálatában címmel írt kötetét mutatja be. A kísérleti szőlőültetvényben folytatódó programon növényvédelmi technológiák összehasonló értékelésével ismerkedhetnek meg a gazdák. Napirendre kerül a fajtaválasztás szempontjainak áttekintése is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!