Hírek

2006.09.05. 02:24

Lak berendezve

Nagykanizsa - Hagyományosan szakmai programmal vette kezdetét tegnap a Kanizsai Bútornapok lakberendezési kiállítás és vásár, mely a nagyközönség által péntektől vasárnapig látogatható.

nincs nev

A bútoriparban évek óta nagy sikernek örvend a kanizsai lakberendezési kiállítás és vásár, mely most is a Quattro Mobili Bútorszalonban s a szemközti MÁV NTE-sportcsarnokban zajlik. Az első négy napon mindkét helyszínen a bútoráruházak vezetőit és kereskedő partnereiket látják vendégül a gyártók.- Tizenegy új modellt fejlesztettünk erre az őszi termékbemutatónkra, melyeket a teljes andante modellválasztékkal együtt tekinthetnek meg az érdeklődők - mondta Miklós Zsolt, a Kanizsa Trend Kft. ügyvezető igazgatója, hozzátéve: bevonóanyagokban is újdonságot mutatnak,s a bútor-átöltöztető szoftvert is az érdeklődők elé tárják. - A házivásárunk öt napján a teljes hazai bútorkereskedelmi szakma, valamint horvát, szlovák, cseh és osztrák kereskedők jelennek meg, s a programtól a már meglévő, nagyon jó rendelésállományunk további növekedését várjuk. A szakmai látogatókat követően péntek délutántól a nagyközönség is megtekintheti a Kanizsa Trend száz különböző ülőgarnitúráját. Az alkalomra ismét bútorszalonná avanzsált MÁV NTE-sportcsarnokban a kanizsai vállalkozásokat 1995 óta tömörítő Faipari Szakosztály Egyesület 29 tagja közül mind a 11 bútorgyártó cég bemutatja újdonságait. Elnökük, Hohl László elmondta: immár tizedik, jubileumi kiállításukra a korábbinál is nagyobb motivációval készültek. - Nyáron sem volt leállás, így minden tagunk a legújabb tervezésű modelljét hozta el erre a kiállításra - így Hohl László, aki szerint termékeik bárkiével felveszik a versenyt. -A kereskedők szép számmal jelezték részvételüket, s tudjuk, hogy az érdeklődés a bútorszezon kezdetének és az általunk gyártott minőségnek is szól, hiszen kisvállalkozásaink a multiknál jobban ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. A helyi bútorgyártók pozíciójának erősítését célzó rendezvényen péntektől vasárnapig (9-18 óráig) a nagyközönség előtt is kitárulnak a kapuk. A kiállítás vasárnap délutáni sorsolásán idén is egymillió forint összértékű bútorfelajánlást sorsolnak ki a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!