Hírek

2006.09.07. 02:22

Kidolgozzák a stratégiát

Zalaegerszeg (tt) - Az Önkéntes Központ Hálózat őszi negyedéves találkozóját kezdte meg tegnap a megyében. A háromnapos programon mind a kilenc önkéntes központ képviselteti magát.

nincs nev

Varga Zsuzsanna, az Önkéntes Központ Alapítvány hálózati és képzési programvezetője elmondta, az Önkéntes Központ Hálózat szervezetei negyedévente számolnak be egymásnak munkájukról, s tapasztalataikról. Háromnapos programjukat tegnap Zalában kezdték meg: a tanácskozások Dötkön és a megyeszékhelyen is zajlanak.

- Ezeken a megbeszéléseken a hálózat belső ügyeit vitatjuk meg - hangoztatta Varga Zsuzsanna. - A már korábban elkezdett hálózati stratégiát is szeretnénk befejezni a találkozó ideje alatt, s kidolgozni hónapról hónapra az akció- és munkatervet. Számbavetjük, hogy az országban működő kilenc önkéntes központ hogyan toborozza az önkénteseket és az őket fogadó szervezeteket.

Mint kiderült, számos szakmai kérdés is felmerülhet. Többek között arra is keresik a megfelelő választ, mit tegyenek, ha egy alkoholista személy szeretne önkéntes munkát vállalni.

Az önkéntes központok képviselői Budapestről, Szekszárdról, Szegedről, Szolnokról, Nyíregyházáról, Békéscsabáról, Debrecenből és Pécsről érkeztek Zalába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!