Hírek

2006.09.05. 02:28

Hullámzó kihasználtság

Nagykanizsa (pa) - Az elmúlt egy hónapban jelentős karbantartási, s felújítási munkák folytak az uszodában, azért, hogy javuljon a vendégek komfortérzete. A létesítményt üzemeltető kft. vezetője több újítást is ígér.

nincs nev

- Remélhetőleg jövő nyáron nem lesz ilyen hullámzóa látogatottság, addigra talán elkészül az új termálmedence is, amely újabb kuriózuma lehet a strandnak - vélekedett Karácsony Károly. - Az elmúlt egy hónapban zárva volt a fedett uszoda, megpróbáltuk felkészíteni a létesítményt az elkövetkezendő tíz hónapra. Festettünk, fertőtlenítettünk, ahol kellett, rendbe tettük az öltözőket, a szekrényeket, illetve szétbontottuk a hátsó szaunát és kicseréltük a szétégett lambériát is. Kisebb rekonstrukcióra szorult az uszoda világítórendszere, ugyanakkor jó pár hangszórót felszereltünk, a jövőben ugyanis zene is lesz majd az uszodában.

A vezető elmondta: a karbantartási, felújítási munkálatok 1,5 millió forintba kerültek, mely összeget a kft. saját költségvetéséből finanszírozott.

- Szeptembertől - az áfaemelés miatt - kismértékben nálunk is emelkednek a jegyárak, a felnőttek az eddigi 400 forint helyett 450 forintért vehetik meg a jegyet - hangsúlyozta az ügyvezető. -A diákbelépők 40 forinttal drágultak, jelenleg 300 forintot kell fizetni a 6-18 éves korosztálynak.

Az ügyvezető jelezte: már ettől a hónaptól beindítják a babaúszást, a szolgáltatás eddig ugyanis hiányzott a palettáról. Az elképzelések szerint a kisbabás szülők vasárnap reggelenként jöhetnek majd a foglalkozásokra. Mindezen felül egyéb szervezett programokat is ígért az ügyvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!