Hírek

2006.09.13. 02:26

Bővítenék a szolgálatot

Nagykanizsa (bb) - A nagy sikerre való tekintettel a Vöröskereszt helyi szervezete tovább bővítené az idős beteg emberek figyelőszolgálatát.

nincs nev

Litter Nándor polgármester és Antal Istvánné, a Vöröskereszt helyi vezetője tegnapi tájékoztatójából is kiderült, hogy jelentős eredménynek számít a külföldi példa nyomán kiépített figyelőrendszer. Az idős, beteg emberek a távfelügyelet segítségével éjjel-nappal gyorsabban juthatnak szakértő ellátáshoz. - Jövő év tavaszán pedig újra pályázhatunk - fogalmazott Antal Istvánné. - Segítségként, részben vagy egészben az őszi jótékonysági gálából befolyó összeggel nem csak helyben, de a környező településeken is kiépíthetjük a figyelőszolgálatot. A program olyannyira jól működik, hogy tavaly hat gondozóval 40 főt láttunk el, de már most 130 beteg jelentkezett. A szolgálat nem csak biztonságot nyújt a magányosan élő időseknek, de a házi gondozással kiegészülve, segíthet a mindennapokban is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!