Hírek

2006.09.13. 02:28

Bölcsődék, rendelők

Zalaegerszeg (szj) - A szociális bizottság elmúlt négy évi munkáját értékelték tegnapi tájékoztatójukon a testület vezetői a felújított Petőfi utcai bölcsődében, ahol az intézmények korszerűsítéséről is beszámoltak.

nincs nev

Kiss Ferenc bizottsági elnök elmondta, hogy a szociális és egészségügyi ágazatban az elmúlt időszak nagy eredménye volt az orvosi ügyeleti díjak 44 százalékos emelése, a szociális szolgáltatástervezési koncepció elfogadása és az intézmények felújítása. A bizottság javaslatára a közgyűlés 2003-ban fogadta el a felújítási tervet, melynek alapján megkezdődött az orvosi rendelők és a bölcsődék korszerűsítése. Megszépült a Petőfi utcai tagbölcsőde is, ahol Molnár Károlyné intézményvezető vezette körbe a sajtótájékoztató résztvevőit. Hamarosan véget ér az egy orvos - egy rendelő program, mutatott rá Kiss Ferenc, majd a hiányosságokról beszélt: az önkormányzat ötszáz lakásigénylőt tart nyilván, de az elmúlt négy évben alig több mint száz lakást adott át. Szűcsné Dóczi Zsuzsanna, a bizottság alelnöke azt hangsúlyozta, hogy támogatták többek között a bölcsődék eszközbeszerzését, és szeretnék, ha folytatódna az ágyak cseréje ezekben az intézményekben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!