Hírek

2006.09.29. 02:29

Az őszinteség még használhat is

Nagykanizsa (sza) - A városban tegnap tartotta kampányzáró rendezvényét a Deák téren a Magyar Szocialista Párt. Az eseményen részt vett Göncz Kinga külügyminiszter.

nincs nev

A külügyi tárca vezetőjét Böröcz Zoltán, a helyi MSZP-szervezet elnöke és Gáspár András polgármesterjelölt fogadta, majd kalauzolta egy rövid városnéző séta során. Ezt követően a szocialisták kampánybuszában tartott sajtótájékoztatót, melyen a párt polgármesterjelöltje hangsúlyozta: Nagykanizsának nem válhat hátrányára, ha kormánypárti a vezetése. Göncz Kinga utalt rá,hogy többször megfordult már Nagykanizsán, az itt élők meggyőzték őt arról, hogy szociálisan érzékenyek, márpedig egy ilyen közösségben fontos, hogy baloldali értékeket valló polgármester vezesse az önkormányzatot. A külügyminiszter szólt Gyurcsány Ferenc balatonőszödi beszédéről és annak következményeiről is, rámutatva: a miniszterelnök őszintén beszélt, s ez nagyon konfrontatív módon derült ki. Reméli, hogy éppen emiatt az emberek talán fontosnak érzik, hogy véleményt mondjanak, és lesznek olyanok, akik támogatják az ország érdekében megkezdett munka folytatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!