Hírek

2006.09.26. 02:28

A választás tétje

Zalaegerszeg (szj) - A helyhatósági választás nem népszavazás, hangsúlyozta Ujhelyi István, az MSZP alelnöke tegnap, Zalaegerszegen tartott sajtótájékoztatóján.

nincs nev

- Orbán Viktor szelet vetett és vihart aratott. Illenék a magyar jobboldalnak elgondolkodni azon, hogy a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc elleni, évek óta tartó lázas puccskísérletek helyett saját vezetőjük ellen lázadjanak föl - mondta Ujhelyi István, aki úgy látja, hogy a lakosság többsége számára már egyértelmű, hogy Orbán Viktor egyetlen célja a hatalom újbóli megragadása, akkor is, ha ezzel instabilitást okoz.

Az MSZP és az SZDSZ továbbra is kiáll a koalíció programja mellett, Zalaegerszegen pedig Horváth László polgármesterjelöltet és csapatát ajánlja a választók figyelmébe. Horváth László már bekacsolódott az Új Magyarország Fejlesztési Terv kidolgozásába, s az MSZP figyelembe veszi az általa közvetített zalaegerszegi érdekeket, hangzott el.

A demonstrációkról Ujhelyi István azt mondta: választási kampányként kezelendők - még akkor is, ha sokkal több kárt okoznak, mint az összes eddigi kampány -, mert polgári körök és különböző jobboldali körök által szervezett akciókról van szó, nem spontán megmozdulásokról, s a vidéki városok nagy részében is fideszes önkormányzati képviselőjelöltek, illetve a helyi jobboldal ismert alakjai a szervezők és a szónokok.A demonstrációk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!