Hírek

2006.09.14. 02:22

A pozitívumok vannak túlsúlyban

Keszthely (há) - A sikerek és kudarcok sorában a pozitívumok túlsúlya jellemzi az önkormányzati vezetés elmúlt négyéves munkáját.

nincs nev

Így summázta a négyéves ciklus értékelését Molnár Imre alpolgármester. Mint mondta: ezek az eredmények ott vannak a városlakók szeme előtt, s velük nyomon követhető a gazdasági, turisztikai, arculati előrelépés. Említést tett a város tisztaságának érzékelhető javulásáról, a virágosítás nagyságrendekkel való fokozásáról, a Balaton-parti sétányok megépítéséről, a vitorláskikötő megvalósításáról, két új fénysorompó elhelyezéséről, a Vendéglátóipari Szakközépiskola bővítéséről a felsőfokú képzés feltételeinek megteremtésével együtt. Kiemelte még a Fő téri Festetics-szobor létesítését, szólt arról, hogy két díszkút is létesülhetett a sétálóutcában, majd beszélt a város útjainak nagyarányú felújításairól. Hozzátette: az útépítésekkel egy folyamat indult el, s startvonalra tett a városvezetés több jelentős beruházást, köztük a tanuszoda létesítését, a kórház rekonstrukcióját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!