Hétvége

2009.10.31. 03:29

Esőerdőbe kirándultunk

Mi, a nagykanizsai Zrínyi Miklós Általános Iskola tanulói néhány napja Budapestre kirándultunk, ahol a Vajdahunyad várában megnéztük az Éjszaka az esőerdőben című kiállítást.

MTI

Mi, a nagykanizsai Zrínyi Miklós Általános Iskola tanulói néhány napja Budapestre kirándultunk, ahol a Vajdahunyad várában megnéztük az Éjszaka az esőerdőben című kiállítást. Ott 5-6 fős csoportokban vetélkedtünk.

Minden csoportnak adtak egy feltölthető zseblámpát és egy keresztrejtvényt kellett megfejtenünk. Fekete-fehérrel rajzolt állatok árnyképéhez kellett írni a helyes megfejtések betűjelét.

Így a betűkből kijött egy értelmes mondat. A játék alatt a teremnek olyan hangulata volt, mintha az egy esőerdőben játszódna, az állatok is olyanok voltak, mintha élnének. Olyan izgalmas volt a kiállítás, hogy több csoport is meglátogatta. A játék végén minden résztvevő kis jutalmat kapott. Kint a vár előtt az Anonymus-szobornál fényképezkedtünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!