Választás 2022

2022.03.22. 07:00

Csalódott az ellenzéki összefogásban, függetlenként indul a voksoláson Koltai Tibor

Hétfőn a Zala Megyei Szent Rafael Kórház előtt tartott sajtótájékoztatót a 2022-es parlamenti választásokon a Zala megyei 1. számú választókerületben független jelöltként induló Koltai Tibor.

Arany Horváth Zsuzsa

Koltai Tibor a sajtótájékoztatón

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A jelölt elmondta: az ingatlanközvetítésben dolgozik. Tősgyökeres zalaegerszegiként 2002 óta szerepel a helyi politikai palettán, korábban a baloldal színeiben is láthattuk, ám mára csalódott a jelenlegi ellenzéki oldali összefogásban, különösen a Jobbikkal való összekapcsolódás miatt. Úgy gondolta, függetlenként alternatívát ajánl a bizonytalanok, illetve az ellenzékkel kritikusok számára. Programjából a városi közút- és járdahálózat katasztrofális állapotán való változtatást emelte ki, de szorgalmazná a nyugdíjminimum, az öregségi nyugdíj és a családi pótlék emelését is.

 

A megyei kórház előtti helyszínt indokolta az egészségügyben dolgozók fizetésének elégtelensége, s az, hogy szerinte sok valótlan információ hangzott el a kampányban a kórház működésével kapcsolatban. Az ellenzék üzeneteivel szemben úgy látja: a kórház magas színvonalon, tökéletesen dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!