A judoklub újabb támogatót mondhat magáénak

2023.12.11. 16:00

"Harmincasok" kapcsolata a sikeres jövőért

Újabb támogatót nyert meg céljai megvalósításához a Zalaegerszegi Judo SE (ZJSE), mellyel egy plusz egyéves támogatási szerződést kötött. Az egerszegi Hydrocomp Kft. és a judo klub megállapodását hétfőn írták alá.

Kerkai Attila

A szerződéskötés után, balról Vizlendvai László, a ZJSE tiszteletbeli elnöke, Varga Zoltán (jobbról) és ifj. Nagysolymosi Sándor, kezében a klub nevével ellátott melegítő és póló, amit a következő szerződéskötéskor akár viselhet is majd a közöttük látható Dormán László

Fotó: Kerkai Attila

A Hydrocomp Kft. neve nem ismeretlen az egerszegi közéletben, hiszen harminc éve része már a város gazdasági életének a főként mélyépítési szegmensben sikeres vállalkozás. Itt, ezen a ponton akad is párhuzam, hiszen a Zalaegerszegi Judo SE is éppen harminc éve működik ebben az egyesületi formában. Varga Zoltán, a ZJSE elnöke a hétfői megállapodás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a költségeik nagy részét a versenyeztetés teszi ki, emiatt is fontos, hogy a Hydrocomp Kft. is csatlakozott a támogatóik sorába.

Ifj. Nagysolymosi Sándor, a ZJSE vezetőedzője, korábbi válogatott cselgáncsozó megerősítette, hogy versenyzőik fejlődésében nagy segítség egy ilyen támogatás. Eredményeikről elmondta, hogy az idén 11 országos bajnokságon vettek részt, kilenc bajnoki érmet szereztek sportolóik és van négy korosztályos válogatott sportolójuk.

A Hydrocomp Kft. ügyvezető-igazgatója, Dormán László úgy fogalmazott, hogy tevékenységük ezer szállal kötődik Zalaegerszeghez és térségéhez, így kötelességüknek érzik, hogy a társadalmi szerepvállalásból se maradjanak ki. Az egészségügy, a kultúra és a sport területén is jelen vannak szponzorokként.

– Azért is örömteli számomra ez a judoklubbal kötött megállapodás, mert rengeteg fiatal van az egyesületben és az ő fejlődésüket támogatni mindig hálás feladat. Nagyon remélem, hogy ez a támogatás nagyban segíti majd a szakmai munkát és még több sikert eredményez a klubnak – mondta Dormán László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában