Vasárnap Szolnokon kezdi meg szereplését Gábor Erzsébet együttese

2023.09.29. 17:00

A Vadmacskák SE újra az Amatőr NB I.-ben szerepel

Egy idény kihagyását követően újra a női kosárlabda Amatőr NB I.-es mezőnyében indulhat a Kanizsai Vadmacskák SE együttese, az ifjú hölgyek a Piros csoport után ezúttal - a 2023-2024-es szezonban - a Zöld csoportba kaptak besorolást.

Kühne László

Gábor Erzsébet vezetésével tér vissza a csapat

Fotó: Archív

A szakvezetői feladatokat a kosárlabda sportágában évtizedek óta kiváló szakmai vezetést és munkát végző Gábor Erzsébet látja el a KVSE-nél.

– Nincs teher leányaink vállán a bajnokságban, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint helytállni – fogalmazott Gábor Erzsébet. –  Így teszünk majd a bajnokság első fordulójában, Szolnokon is. A  házigazdák valamivel idősebbek ugyan, de hozzánk hasonlóan fiatal együttest alkotnak.

Miként azt a nagykanizsai szakember elmondta, lényegében teljes mértékben azokból a kadet és junior korosztályos játékosokból áll a Vadmacskák SE Amatőr NB I.-es csapata, akiket néhány hete már a Zalakaros Kupán is láthattak az érdeklődők. A Vadmacskák hazai mérkőzéseiket a Cserháti-csarnok mellett minden bizonnyal majd az Arénában rendezik, ez még akkor is így lesz, ha a sportág kedvelői tudják, az oktatási intézmény csarnokának egyedi „lelke” van. Az 1960-as évek végétől számos sikert láthattak a falai között. Ami viszont egyelőre a legközelebbi feladat: vasárnap a Kanizsai Vadmacskák Szolnokon mérkőzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában