A tavalyi legjobb zalaiak

2023.08.01. 17:15

Az asztaliteniszezőknél most sem feledkeztek meg az elismerésekről

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség nevében annak elnöke, Jakabfi Imre adta át Zala vármegye 2022. évi legjobb asztaliteniszezőinek a díjakat Nagykanizsán.

Kühne László

A díjazottak népes csoportképe, akik valamely korosztályban a legjobbnak bizonyultak

Forrás: ZH

A zalai asztaliteniszezőknél  régi hagyomány, hogy a nyár derekán  jutalmazzák meg az előző év  legjobbjait, nem volt ez másként idén sem, így a sportolók ünnepélyes formában  is  átvehették elismeréseiket.

Eredményeik alapján számos elismerést osztottak ki a különböző korcsoportok versenyzői között. A külön nem jelölt versenyzők  valamennyien a Kanizsa Sörgyár SE sportolói.

Az U11-es korosztályban Czindrics Barnabás lett 2022-ben a legjobb fiú asztaliteniszező, míg a leányoknál Muczárt Boglárka kapta az elismerést. U13-ban a fiúknál Virovecz Dániel, a lányoknál Deák Regina lett a legjobb az elmúlt év eredményei alapján, U15-ben Csizy Áron (EVO ASE), valamint Muczárt Dorka érdemelte ki a címet. Havasi Patrik és Orbán Flóra U17-ben lett a legjobb, Bicsérdi Bálint, illetve Fehér Dorina (mindketten Hévíz SK) U19-ben bizonyult a legjobbnak. Csiza Bálint (Hévíz) az elmúlt esztendő legeredményesebb férfi, Orbán Flóra pedig a legeredményesebb női asztaliteniszezője lett, míg Gelencsér Bálint a legjobb para asztaliteniszezőnek bizonyult. Kovács Tibor (Cserszegtomaj SK) a csapatvezetők között érdemelte ki az elismerést, a legjobb csapat pedig a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület Extraligában szereplő női első számú egysége lett Zalában.

Ugyancsak most adták át a Zala vármegye 2022-2023-as csapatbajnokságának érmeit is. Az első helyen a Kanizsa Sörgyár SE II. csapata végzett, a másodikon a Zalakaros, míg a harmadik helyezett  a Zalakomár együttese lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában