Három kategóriában 42-en neveztek

2023.05.05. 11:30

Koronglövő versenyt rendeztek Zalalövőn

Nyílt nevezéses koronglövő versenyt tartott a közelmúltban a zalalövői lőterén a Berúgsz-Jáger Team Lövész Egyesület. Az eseményre három egyéni és egy csapat kategóriában összesen 42 sportlövő nevezett.

Gyuricza Ferenc

A női kategória győztese: Kántor Manuéla

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Berúgsz-Jáger Kupa elnevezésű verseny családias légkörben, három pályán zajlott, a versenyzőknek a koronglövészet általános szabályai szerint összesen 75 célt kellett teljesíteniük. A női kategóriában ez a házigazda egyesület tagjának, Kántor Manuélának sikerült a legjobban, míg második és harmadik helyen a BEFAG Keszthelyi Erdész Lövész Klub sportlövői, Törökné Bulin Barbara, illetve Pallósi Judit végeztek. A veterán kategóriában az egyesületen kívüli Csík István végzett az élen, megelőzve az ugyancsak egyesületen kívüli Földi Lászlót és a Berúgsz-Jáger Team Lövész Egyesület versenyzőjét, Orbán Tibort. A senior kategóriában a Vas vármegyei Kemenesmagasiból érkezett Kiss Péter (Magasi Tölgy Lövészklub Sportegyesület) nyújtotta a legjobb teljesítményt, második helyen Fodor Csaba (Berúgsz-Jáger Team LE), a harmadikon Németh Krisztián (Saanti Bt., Szombathely) végzett.

A csapatverseny az egyéni teljesítmények alapján a Magasi Tölgy Lövészklub SE nyerte, második lett a Saanti Bt., míg a harmadik helyet a házigazda Berúgsz-Jáger Team LE szerezte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában