Zaol podcast

2024.03.30. 14:00

Zalai támogatással érkezett hangversenyzongora Őriszentpéterre – a hangszer Húsvétvasárnap szólal meg először

Közösségi összefogás segítségével avathatja fel a hétvégén az Őri Alapítvány a frissen szerzett zongorát.

Szalay Balázs

Megérkezett a hangversenyzongora Őriszentpéterre – a képen balról jobbra: Sülyi Péter, az Őri Alapítvány kuratóriumának elnöke, Juhos Tamás, a hangszert értékesítő cég vezetője, dr. Gyöngyösi Adrienne, a kezdeményezés ötletgazdája és Tóth László, a zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem intézményegység-vezetője

Fotó: Őri Alapítvány

Civil kezdeményezéssel jutott minőségi hangszerhez Őriszentpéter. A nívós zenei eseményeknek hagyománya van az Őrségben, ahol évtizedek óta nagyszerű előadók tolmácsolásában lehet különleges hangversenyeket hallani. A kivételes környezetben tartott zenei programok a jövőben még tökéletesebb minőségben szólalhatnak meg. Az őrségi hangversenyzongora beszerzését megálmodó csapat közösségi gyűjtést indított, amely rendkívül sikeresnek bizonyult - erről beszélünk a Zaol-podcast összeállításában.

A hangszert a Bach Mindenkinek Fesztivál őriszentpéteri eseményén avatják fel Húsvétvasárnap. Adásunk vendégei Sülyi Péter, az Őri Alapítvány kuratóriumának elnöke és Tóth László, a kezdeményezés zalaegerszegi támogatója, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem intézményegység-vezetője.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában