A zeneiskola tanárai léptek fel

2024.02.11. 18:00

Szívből szólt a muzsika a zalaegerszegi könyvtárban

A Valentin-naphoz közeledve a zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám Zeneiskola és AMI tanárai adtak minikoncertet szombaton délelőtt a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

Mozsár Eszter

A zalaegerszegi Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár "Szívből szóló muzsika" című programján Farkas Károly, Horváth Barbara és Zumbók-Jakobovics Nikoletta zenélt.

Fotó: DFMVK

A Reneszánsztól a Libertangóig című összeállításban reneszánsz táncok, Mozart áriafeldolgozás, barokk dallamok, romantikus zenei dalok, vígopera részletek, 20. századi ragtime kürtvariáció és Frank Sinatra dal csendült fel. Fagotton Horváth Barbara, csellón Zumbók-Jakobovics Nikoletta és kürtön Farkas Károly játszott.

Tóth Renáta igazgató arról tájékoztatta lapunkat, hogy a zeneiskola tanárai már több alkalommal bemutatkoztak a bibliotékában, legutóbb az adventi ünnepekre hangolták a közönséget. A mostani, „Szívből szóló muzsika” elnevezésű program nemcsak a szerelmeseknek, hanem a barátoknak, közösségeknek is szólt, mivel a muzsika valóban összekapcsolja az embereket, amire különösen szükségünk van a mai világban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában