Hagyomány

2024.01.20. 09:00

Premier utáni fogadást tartottak a Hevesi Sándor Színházban

Arany Horváth Zsuzsa

Pataki Mátyás a támogató Lambda Systeme Kft. nyugalmazott vezetője, Szeép-Pataki Katalin, jelenlegi vezető, Farkas Ignác, Pap Lujza, mögöttük áll dr Besenczi Árpád, Fejes Lóránt, a Lambda Systeme Kft. zalaegerszegi kirendeltségvezetője, Balaicz Zoltán polgármester, Szakály Aurél, Kiss Ernő és Vigh László országgyűlési képviselő

Fotó: Arany Gábor

Pénteken este mutatták be a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban Moliere Tartuffe című színművét, melyet Farkas Ignác Jászai-díjas színművész állított színpadra, a főszerepekben Szakály Aurélt, Kiss Ernőt és Pap Lujzát láthatta a közönség. Az előadás után a hagyományos premierfogadáson a teátrum igazgatója, dr. Besenczi Árpád köszöntötte a nézőket, a város vezetőit, politikusait és a színház támogatóit. Hangsúlyozta, kifinomult előadást hoztak létre a társulat művészei, a darab üzenete pedig ma is érvényes gondolatokat hordoz. Szólt arról is, hogy a közeljövőben melyik színházi seregszemlére hivatalos a zalaegerszegi Indul a bakterház című produkció, s invitálta a jelen lévőket a februári és a márciusi bemutatókra. A Tartuffe előadást a Lambda Systeme Kft. támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában