Koncertet adtak

2023.10.10. 09:00

Saját darabjaikat játszották a kis zeneszerzők a kanizsai zeneiskolában

A kis zeneszerzők különleges koncertjét hallhatták azok, akik október elején ellátogattak a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI koncerttermébe.

Benedek Bálint

Fotó: Goór Gábor

A gyermeki kreativitást középpontba állító programon két zeneiskola, a keszthelyi Életfa AMI és a kanizsai zeneiskola 25 növendéke adta elő zongorán saját darabját. A zeneműveket az idei évben komponálták a nagykanizsai zeneiskola IV. Kis zeneszerző - országos versenyének felhívására, ahol szép eredményeket értek el műveikkel. Az esten fellépett: Gazdag Luca, Németh Szilárd, Schauta Regina, Tóth Attila, Kiss Boldizsár László, Anda Márkó, Mánfai Szófia, Hans Milena, Benyó Félix, Sarbu Andor, Huszti Blanka Borbála, Szabados Teo Ferenc, Buzás Amira Rita, Spenik Donát Sámuel, Ferenczi Botond, Ferenczi Balázs, Horváth Regina, Czinege Nelli, Lancz Veronika, Heizler Eliza, Varjassi Sheila Judit, Dervalics Bence, Galambos Flóra, Bognár Csenge, Lőczi Alíz.  

A koncerten meghallgathatta a közönség a felkészítő tanárok, Kollonay Krisztina Harangjáték dallamát, valamint Kollonay Zoltán Ébredés című kompozícióját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!