Verklimuzsika Keszthely belvárosában

2023.09.02. 19:00

Immáron tizenegyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi találkozót

Megkezdődött az immár 11. nemzetközi verklitalálkozó Keszthelyen, amelyre Németországból, Svájcból, Csehországból és Ausztriából érkeztek gyűjtők – zenélni.

Péter B. Árpád

A megnyitón az ötletgazda, Hansjörg Surber is köszöntötte a vendégeket, mellette a program háziasszonya, Balogh-Kovács Beatrix

Fotó: Péter B. Árpád

A ma déli hivatalos megnyitót követően – amelyen Vozár Péterné alpolgármester és az ötletgazda, fő szervező Hansjörg Surber köszöntötte a résztvevőket – a Fő tértől egészen a Festetics-kastélyig szólt a különleges muzsika, sokakat vonzva a belvárosba.

Vozár Péterné alpolgármester szerint e fesztivál a találkozások és a közösségek miatt fontos, de turisztikai vonzerővel is bír
Fotó: Péter B. Árpád

Késő délutántól a Zsödi duó és a Divas Táncstudió szórakoztatta a publikumot, ezekben a percekben a BB Jazzy pop duó muzsikál, a napot pedig 20 órától a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar zárja.

A hétvégén verklimuzsikától hangos Keszthely belvárosa
Fotó: Péter B- Árpád

Vasárnap reggel templomi verklikoncert várja a híveket a Fő téren, majd délutánig ismét a belváros különböző helyszínein találkozhatnak e különleges hangszerekkel a látogatók. A programot délután közös zenélés zárta. 

Bővebb beszámolónkat a rendezvényről keressék vasárnap a zaol.hu-n. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában