A hónap utolsó szombatján

2023.09.29. 13:15

Gólyalábazás és mesék minden mennyiségben a kanizsai Halis-könyvtárban

A nagykanizsai Halis-könyvtárban szeptember 30-án, vagyis a hónap utolsó szombatján izgalmas programokkal színesített délelőttre várják a bibliotéka látogatóit, családokat és minden korosztályt.

Benedek Bálint

Mindenkit vár szombaton is a könyvtár

Fotó: Szakony Attila

A nyitvatartási idő alatt, 9 és 13 óra között Józsa Tibor könyvtáros vezetésével meg lehet tanulni gólyalábon járni, amit óvodák és iskolák már beépítettek mozgásos tevékenységeik közé. A bibliotékában szeretnék, ha mindenki megismerné az újabb generációk tagjai közül is a gólyalábazás örömét. Hétköznapokon könyvtárlátogatásokhoz kötött programként is ajánlják. 10.30-tól Virág Adrienn könyvtáros a Mesés papírszínház keretében klasszikus és kortárs papírszínházi meséket mutat be. Ez a program a mesehallgatásnak és mesenézésnek eddig kevésbé ismert világába repíti a gyerekeket. Ebben a világban maradva Benke Dániel könyvtáros 11.15-től A hétfejű sárkány – bábelőadás Bercivel, a könyvtár sárkányával című programjával örvendezteti meg a gyerekeket. A fiatalok a magyar népmesén alapuló hétfejű sárkány meséjét hallgathatják meg, akinek segítségére lesz Berci, a könyvtár csintalan sárkánya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában