Számos változást hozott az idei fesztivál

2023.08.16. 15:30

Csütörtökön kezdődik az idei AlteRába

Csütörtökön kezdődik a vasi-zalai térség legjelentősebb nyári zenei fesztiválja, a körmendi AlteRába. A nyitónapon az Aurora lesz a főzenekar, előttük a Pál Utcai Fiúk, a Rózsaszín Pittbull és a Bypass Of Anger játszik.

Gyuricza Ferenc

A csütörtök esti főzenekar az Aurora lesz

Fotó: Gyuricza Ferenc

Mindezt Hegedüs László fesztiváligazgató mondta lapunknak, hozzátéve, hogy az idei fesztivál számos változást hozott az AlteRába bejáratott menetrendjéhez képest. Változott az időpont, hiszen a korábbi fesztiválokat rendszerint július első felében vagy közepén szokták megrendezni. Ennek az oka, hogy a nyáron építési munkálatok, felújítások zajlottak a programnak helyet adó Rába Szabadidőközpontban, s azok csak mostanra fejeződtek be.  

- Mindez ugyanakkor azt is jelenti, hogy megszépült környezetben tudjuk a zenei élményre várókat fogadni – tette hozzá Hegedüs László. – A másik fontos változás, hogy idén csak háromnapos lesz az AlteRába. Ennek ellenére nagyon jó programmal készülünk, pénteken a 30Y, a Beton.Hofi, az Analog Balaton és a River Runners, szombaton az Elefánt, az Esti Kornél, Müller Péter Sziámi és zenekara, valamint az Amber Smith lép fel nálunk, majd a koncerteket követően, mindhárom estén lemezlovas programmal szórakoztatjuk a közönséget. Ez utóbbiak hangulatfelelősei csütörtök este Rock Golyó, pénteken Náksi és Eddy Vader, míg szombaton Lotfi Begi, D.J. Dominique és Jim Papa Johnny lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában