Koncert

2023.06.18. 14:00

Ska és reggae fesztiválhangulat az EgerszegFeszten

A fennállása húszéves jubileumát ünneplő Ocho Macho adott koncertet szombaton este az Egerszeg Fesztivál nagyszínpadán, a Széchenyi Téren. A Kirchknopf Gergő vezette csapat a műsorban több új dalt is bemutatott.

Gyuricza Ferenc

Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho frontembere az Egerszeg Fesztivál nagyszínpadán

Fotó: Gyuricza Ferenc

A 2023-as esztendő nemcsak az említett jubileum miatt különleges az Ocho Macho életében, hanem azért is, mert ismét megújult felállásban végtak neki az évnek, illetve folyamatosan jelentetik meg új dalaikat is. Ezek közül a ska és reggea fesztiválhangulatot idéző Szállni című szerzeményüket rögtön a műsor elején be is mutatták.  

– A Szállni jócskán összefoglal mindent, amit a klasszikus Ocho Macho jelent – mondta a dal kapcsán Kirchknopf Gergő. – Extra különlegessége, hogy élőben olyan további zenei részeket csempészünk bele, amitől még energikusabb és teljesebb lesz a produkció. Ez valahol szép szimbólum is, hiszen igazán elemünkben mindig is a színpadon éreztük magunkat, és ott teljesedünk ki, ott tudjuk igazán átadni az Ocho Macho életérzést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában