Jól szerepeltek a zalai csapatok

2023.05.19. 12:00

Másodszor szervezték meg a Balaton Dance Cupot

Nyugat-Magyarország 14 egyesületének 159 produkcióját láthatta a nagyközönség az elmúlt hétvégén a Balaton Színházban.

Mozsár Eszter

A Royal Dance Studio Mini II csapata „Egy majomban őrlünk” című koreográfiája ezüst minősítést ért

Fotó: Kincses Fotó

A Royal Dance Studio által szervezett minősítő versenyen több zalai csapat képviseltette magát, így a royalosokon kívül fellépett a Körtánc AMI, a Tornyos TánClub, a Divas Tánc Studio, a ReziDance, a Szandi FSC, rajtuk kívül Veszprémből, Győrből, Budapestről érkeztek csoportok. Lapunk érdeklődésére Borza-Bóha Zsanett főszervező elmondta: a találkozón arany, ezüst és bronz minősítéseket osztott ki a győri Fertetics Andrea és Németh Ádám, valamint a nagykanizsai Tóthné Vágó Alexandra táncpedagógusokból álló háromtagú zsűri. Az ítészek figyelembe vették a korosztály (5-25 év) sajátosságait, az előadásmódot, a tánctudást, a koreográfiát és az összképet is.

Varga Lili (Royal Dance Studio) Birdbox című produkciója kiemelt arany minősítést kapott Keszthelyen. Lili nemrég ugyanezzel a produkcióval Zágrábban szerepelt, ahol I. helyezést ért el az International Dance Open Finálén. Akkor duóban is fellépett Boros Rékával, a lányok Warriors és Shadow című koreográfiáját ugyancsak a legjobbnak ítélték
Fotó: Kincses Fotó 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában