Diákönkormányzati nap

2023.05.02. 16:46

Egy kis lazítás a nagy hajtás előtt (videóval, galériával)

Zeneiskolai bemutatók, filmvetítések, táncprodukciók, sulibuli és egy rajzkiállítás is várta a Petőfi-iskola diákjait kedden a diákönkormányzat napjára rendezett ünnepségen a zalaszentbalázsi iskolában.

Benedek Bálint

A mazsorettcsoport látványos bemutatója nagy sikert aratott a tanulók körében

Fotó: Szakony Attila

Az esemény megnyitóján Kovácsné Bali Lívia igazgató elmondta: a fenntarthatósági témahéthez is kapcsolódnak azzal, hogy a gyerekeknek háromdimenziós mozit vetítenek le, melyben a dinoszauruszok letűnt világáról, a Galapagos-szigetekről és Új-Zéland csodájáról is láthattak érdekességeket. Ezen túl az év végi nagy hajrá előtt még szerettek volna feltöltődésre, lazításra lehetőséget adni a gyerekeknek.

A rendezvényen a kanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI rajzszakkörös fiataljainak munkáiból nyílt kiállítás az intézmény aulájában. Majd szintén a zeneiskolás tanárok, Kócza Attila és Scheiber Krisztina vezetésével a tehetséges gyerekek mutatkoztak be. Ezután színpadra léptek az iskola mazsorett- és gyermektánccsoportjai, a gyerekeket Horváthné Forgács Mariann és Kiss Szilvia tanárnők készítették fel. A háromdimenziós filmeken jól szórakoztak a diákok. A nap végén a felsősöket sulibuli, míg az alsósokat májusfadíszítés és tánc várta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában