PE ZEK

2023.04.25. 12:30

Jól szerepeltek a zalaegerszegi egyetemisták a 36. OTDK-n

A zalaegerszegi egyetemisták remekül szerepeltek a 36. OTDK-n. Jóna Rozina és Lazariuc Iván második helyet szerzett szekciójában, tájékoztatta lapunkat a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ sajtóirodájától Jóna István.

Arany Horváth Zsuzsa

Forrás: PE ZEK

Első alkalommal volt házigazdája az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekciójának a felvidéki egyetem. A 36. OTDK-t a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara rendezte április 20-22. között.  

Az OTDK Közgazdaságtudományi Szekciója mind közül talán a legnépesebb, hiszen Komáromban ötven kategóriában 648 tudományos pályamunkát hallgattak meg harmincöt beküldő intézményből.  

A Selye János Egyetem 2020-ban nyerte el az esemény rendezői jogát, a Pannon Egyetem Zalaegerszegei Egyetemi Központjának 11 hallgatója 14 dolgozattal vett részt. A zalaegerszegi egyetemisták remekül szerepeltek, Jóna Rozina 2. helyezést ért el az Emberi Erőforrás – Trendek és Folyamatok II tagozatban, dolgozatának címe: A kevesebb néha több? Négynapos munkahét a mérlegen. Konzulense dr. Palányi Ildikó és Jámbor Balázs volt.  Szintén második helyezést ért el Lazariuc Iván a Pénzügy – Adó tagozatban, Társasozunk? TAO itthon és Oroszországban című dolgozatával,  konzulense dr. Antal Anita volt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában