Hangadó Rangadó a Sláger Rádióban

2023.04.27. 10:00

A zalaegerszegi Mihály Luca a rádiós tehetségkutató döntőjében

A zalaegerszegi Mihály Luca is bekerült a Sláger Rádió zenei tehetségkutató versenyének döntőjébe. Az Egerszeg Rádió fiatal munkatársa négy másik versenyzővel együtt száll ringbe az elsőségéért. A Sláger Reggel műsorában április 28-án, pénteken reggel 8 órától hallhatók a produkciók, az egerszegi lány számít a zalai hallgatók szavazatára.

Mozsár Eszter

Luca érdeklődésünkre elmondta: 2016-ban kezdett el énekelni Berkes Dániel magánénektanárnál a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészeti Iskolában. Az évek során megfogalmazódott benne, hogy mindenképpen énekelni szeretne. Zalaegerszegen több helyen találkozhattak a tehetséges fiatallal, városi rendezvényeken, fesztiválokon, vagy például a zalaegerszegi filmzenei koncerteken.

– Az Egerszeg Rádió egyik műsorvezetője vagyok. 2021-ben a Sláger FM Hangadó című énekes tehetségkutató műsorában a döntősök közé jutottam, idén pedig ismét lehetőséget kaptam, hogy élő adásban énekelhessek Budapest és az ország egyik leghallgatottabb rádiójában – mondta Luca. – A Hangadó Rangadó nevű műsorban az öt legjobbnak ítélt énekes méri össze tudását élő adásban április 28-án, pénteken. A győztes mindent visz, ehhez viszont szavazatokra van szükség, amit a Sláger FM weboldalán tehetnek meg pénteken 9 és fél 10 között a hallgatók. A műsor a Sláger FM online streaming oldalán követhető lesz, illetve élő adásban közvetítik majd a Facebook oldalukon is, így az én produkciómat is láthatják és hallhatják. Érdemes szavazni, ugyanis a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolnak. Hiszem, hogy az összefogás Zalaegerszegen és Zalában is példaértékű, ami egy ilyen verseny során elengedhetetlen. Előre is köszönöm mindenkinek a támogatást.

Mihály Luca nem csak Egerszegen lépett fel, legutóbb például Sárváron hallhatta a közönség Váradi Alberttel közösen.

Az alábbi stúdiófelvételen pedig egy régi klasszikus, a feledhetetlen Cserháti Zsuzsa dalát énekli:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában