Rendezvény

2023.04.04. 19:45

A Pannon Tükör idei első számának bemutatója szerdán a megyei könyvtárban lesz

Április 5-én, szerdán délután 17 órakor mutatják be a Pannon Tükör című kulturális és művészeti folyóirat az ez évi első lapszámát.

Arany Horváth Zsuzsa

A folyóirat címlapja és hátsó borítója

Forrás: ZH

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban sorra kerülő rendezvényen Tóth Renáta igazgató és dr. Gyimesi Endre, a periodikát kiadó Pannon Írók Társasága elnöke köszönti az irodalom zalai barátait, majd Bubits Tünde főszerkesztő és Nagygéci Kovács József online-főszerkesztő mutatja be a 2023/1-es lapszámban olvasható műveket.

A Pannon Tükör szerkesztősége a lap „egymondatok” rovatának egyéves termését önálló kötetbe rendezve is megjelenteti, a tavalyi szövegeket tartalmazó, Pero yo ya no soy yo címet viselő kiadványt is szerdán ismerheti meg a közönség. 

A lap 2023/1. számában többek között Szolcsányi Ákos, Szeifert Natália, András László szépirodalmi szövegeit, Molnár András történész, Kostyál László művészettörténész tanulmányát olvashatják.

A személyes benyomásokat egy hónapon át naponta rögzítő "egymondatokat" 2022-ben, tavaly Tóth Kinga (január), Fekete Vince (február), Sánta Miriám (március), Juhász Tibor (április), Ábrahám Erika (május), Regős Mátyás (június), Pászti-Lénárt Flóra (augusztus), Gerencsér Anna (szeptember), Csabai László (október), Locker Dávid (november) és Nagy Koppány Zsolt (december) írta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában