Ajánló

2023.01.27. 08:30

Bevásárlónap, Távcső filmklub, focibál – programok a Balaton térségéből

Zalai Hírlap

Állatokat is etethetnek a résztvevők a Festetics Imre Élményközpont farsangi programján

Forrás: ZH-Archívum

A népmesék nyomán 

Tárgyalkotás a népmesék nyo­mán címmel tartanak kézműves-foglalkozást pénteken 16.30-tól Keszthelyen, a Goldmark Károly Művelődési Központ népmesepontjában. A gyerekek bábokat, figurákat, jelmezeket és képeket készíthetnek különböző technikákkal.

Táncház

Pénteken 17 órától táncház lesz a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központban. A Re-Folk zenekar muzsikájára előbb a gyerekek, majd 18 és 20 óra között a felnőttek rophatják.

Bevásárlónap 

Ismét bevásárlónapra hív mindenkit ma délután a „Szezon Kosár” közösség a gyenesdiási piacra, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a helyi termelőkkel, az ellenőrzött, egészséges termékekkel, s persze kóstolni és vásárolni is lehet.

Távcső filmklub 

A Még egy kört mindenkinek című alkotást vetítik pénteken 18 órától a keszthelyi Goldmark művelődési központ filmklubjában. A 115 perces dráma eredeti, dán hanggal és magyar felirattal lesz látható.

Játszóház 

Farsangi játszóház várja az ifjakat szombaton 15 órától Keszthelyen, a Goldmark művelődési központ népmesepontjában. Tóth Adél vezetésével maszkokat és vicces figurákat készíthetnek a résztvevők.

„Állati” program 

Farsangi rendezvényt tartanak szombaton 14 órától a gyenesdiási Festetics Imre Élményközpontban, ahol a résztvevők etethetnek például szarvasokat és birkákat, kóstolhatnak különleges ételeket. A jelmezben érkező gyerekeket játék is várja 15.30-tól.

Focibál 

Focibált tartanak szombaton 19 órától a vonyarcvashegyi iskolában, ahol a vendégek láthatják az Eötvös-iskola szülői munkaközösségének kánkánelőadását, majd a vacsora után retró parti lesz DJ Szaszával. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában