Sekély

2022.05.20. 19:00

Helyi szerző debütált legújabb könyvével Keszthelyen

Egyre többen ragadnak pennát és válnak ismertté irodalmi berkekben. Így van ezzel Hollósiné Nagy Annamária is, aki Sekély című romantikus-erotikus könyvét legutóbb Keszthelyen, a Fejér György Városi Könyvtárban mutatta be az érdeklődőknek.

Smidhoffer Eszter

Anne Raven írónő Sekély című könyvéről beszél

Forrás: Smidhoffer Eszter

Az olvasóteremben szép számmal összegyűltek az olvasók, akik az írónőre, Annára és könyveire voltak kíváncsiak. A szerzővel Hegedüs Éva felelős szerkesztő, műsorvezető, pedagógus beszélgetett.

A hallgatók kíváncsian figyeltek az írónő minden szavára, hátha elárul valami műhelytitkot, olyan plusz információt, amit korábban homály fedett. Ilyen volt többek között Anna neve, hiszen a kezdeti bizonytalanság, rejtőzködés miatt álnév mögé bújt. Ám annyira nem is bújt, hiszen, ha az Anne Raven írói nevet lefordítjuk magyarra, szinte megkapjuk az írónő valódi nevét. 

Emellett megtudhattuk, hogy már kamaszkorában is a romantikus stílust kedvelte, falta, falja Nicholas Sparks könyveit. Ezt a könnyen olvasható romantikus, de közben mély tartalommal rendelkező vonalat igyekszik Anne is megjeleníteni könyveiben. A Sekély már 18-as karikát kapott a tartalmi mélysége miatt, ám ez ne rettentsen el senkit, 16 éves kortól érdemes már olvasni. Elsősorban korrajzként elevenedik meg, mely megmutatja, hogyan látjuk önmagunkat, társainkat, mennyi előítélet van bennünk. Másodsorban erotikus történet, ami teljesen magához láncolja az olvasót az utolsó szóig. 

A sejtelmes, ám megkapó borítót Faniszló Ádám grafikus keze munkáját dicséri. A lila árnyalatai egy titokzatos, de szexi külsőt kölcsönöznek a könyvnek. 

A beszélgetés során fény derült arra is, hogy az írónő nagyon jól érezte magát egy férfi karakter mögé bújva, szívesen tesz erre még hasonló kísérletet. Következő köteteit szintén romantikus-erotikus műfajban olvashatja a nagyérdemű. 

A könyvbemutató végén több Anne Raven kötet is gazdára talált, melyet az írónő boldogan dedikált. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában