Kiállítás

2022.04.13. 09:00

Diákok munkáit állították ki Bakon

Hétfőn délután nyitották meg a Göcsej Kapuja Általános Iskolában a költészet napjához kapcsolódó diákkiállítást, amely Balogh Nóra (balról) és Gerencsér Réka (jobbról) végzős növendékek versrészletekhez kapcsolódó rajzait, valamint a szintén 8. osztályos Németh Csongor (középen) fotóit tárja az érdeklődők elé.

Arany Horváth Zsuzsa

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A magyar költészet napja alkalmából a kiállító alkotók verset is mondtak. Garamvölgyi György igazgató arra emlékeztetett, hogy Bakon sok képzőművészettel és alkotóművészettel eljegyzett lakó él, számos ide kötődő művész ér el sikereket. Farkas Tamás polgármester gratuláló köszöntőjében elmondta, maga is rajzolt Fischer György szobrászszakkörében annak idején, és a fotózással is foglalkozott. A kiállított alkotásokat Nagy Szilvia, a zalaegerszegi Ady-iskola művésztanára méltatta, örömét fejezve ki afelett, hogy a gyerekeket az a Gombos Zsófia művésztanár tanítja, aki az ő tanítványa volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!