Devich Gábor érkezett a városba

2021.03.21. 13:04

Együttműködhet a Concerto Budapest és Keszthely városa (videó)

Hazánk egyik vezető nagyzenekara, a Concerto Budapest társadalmi kapcsolatokért felelős menedzsere látogatott nemrég Keszthelyre. Devich Gábor az együttműkédés reményében érkezett a városba. Csütörtökön délután a város szakrális helyeit és a Balaton-partot vette szemügyre.

Keszthely TV

Fotó: Picasa

A Keszthely TV riportjából kiderül, hogy a zenekar képviselője ellátogatott a zsinagógába, amelynek történetét és adottságait Rejtő Gábor mutatta be, majd a Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplomba sétáltak át, ahol szintén szemügyre vették az épület adottságait.

A keszthelyi zsinagógát és a templomokat, mint lehetséges koncerthelyszíneket vette szemügyre Devich Gábor. A szakember a televíziónak elmondta, figyelembe kell vennie, hogy a térben hogyan fér el az együttes, illetve, hogy milyen a világítás és az akusztika.

Keszthely város vezetése fontosnak tartja, hogy a járvány ellenére is folyamatosan tervezzen és keresse a különböző lehetőségeket. Ezért is fogadták nagy örömmel a Concerto Budapest megkeresését – fogalmaz riportjában a Keszthely TV.

A riportot videón is meg tudja tekinteni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában