Kultúr Korzó

2019.09.03. 07:00

Kulturális kavalkád lesz négy napig Nagykanizsán

Szeptember 23. és 26. között rendezik meg – egy év szünet után – a Kultúr Korzó nevű rendezvénysorozatot az Ady utcában. A részletekről tegnap számoltak be a szervezők.

Szabó Zsófia

Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója elmondta: a korábbi években már többször megszervezték a kulturális és művészeti programkavalkádot. Volt olyan esztendő is, amikor nemcsak ősszel, hanem tavasszal is. Tavaly viszont az Ady utca rekonstrukciója miatt nem került rá sor.

– Nagyon sokan érdeklődtek azonban a Kultúr Korzó iránt, ezért megrendezzük idén is. A színvonalas programok, bemutatók, előadások révén élettel szeretnénk megtölteni az Ady utcát, amely hangulatos helyszínt biztosít a többnapos eseménynek – mondta Halmos Ildikó.

– A kanizsai Kultúr Korzó célja a közösségkovácsolás, kulturális programokkal kísérve. Szeretnénk minden generációt invitálni a rendezvény idejére korhű díszekbe öltöztetett utcába – erről Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke beszélt.

A szeptember 23-án 16 órakor kezdődő négynapos eseményen számos kanizsai és környékbeli művészeti, kulturális, hagyományőrző csoport, civil szervezet szórakoztatja a nagyérdeműt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában