A világ a jazzt ünnepli

2019.04.16. 14:00

Ingyenes koncertet és fotókiállítást szerveznek Nagykanizsán

A nemzetközi jazznap alkalmából április 30-án, kedden 18 órakor a Honvéd Kaszinóban ingyenesen látogatható fotókiállítással és koncerttel várják a stílus kedvelőit.

Benedek Bálint

Az esemény részleteiről tegnap egy belvárosi süteményboltban tartott sajtótájékoztatót Halmos Ildikó, a vendéglátó intézmény igazgatója és Halász Gyula, a Magyar Jazz Szövetség tagja. Mint elmondták: április 30-án a világ közel 200 országában koncertekkel, előadásokkal, filmvetítésekkel, fórumokkal és kiállításokkal ünnepelnek a jazzt szerető emberek.

– Már hatodik alkalommal szervezzük meg a rendezvényt – említette Halmos Ildikó. – Az intézményünk évtizedek óta a jazz támogatója, számos koncertnek biztosítunk helyet.

Halász Gyula hozzátette: a program április 30-án 18 órakor Goór Gábor jaZZanatok 2 című fotókiállításával kezdődik. Ezután 19 órakor a jazz és a népzene műfaját egyaránt hangsúlyosan reprezentáló, Borbély Mihály és Dresch Mihály nevével fémjelzett Borbély-Dresch Quartet lép fel. Magyarország egyik legjobb formációja méltán tarthat számot nem csak a jazz kedvelőinek érdeklődésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában