Moziajánló

2019.02.01. 18:30

Ezekkel a filmekkel találkozhatsz februárban a zalai mozikban

Nincs is jobb, mint egy kellemes társasággal beülni egy izgalmas filmre a moziban. Na de milyen újdonságok lesznek? Mutatjuk!

zaol.hu

jelenet a filmből

Vihar előtt

Miről szól?

A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete. A sokat látott Baker Dill, a harmincas éveiben járó hajóskapitány abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján. Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke, akinek veleszületett felelősségérzete az évek múlásával és a kemény munkával csak még jobban felerősödött. Miután Dill tönkreteszi egy újabb vakációzó nyaralását, Duke emlékezteti, hogy ha életben akarja tartani a vállalkozásukat, fel kell hagynia rögeszmés hajszájával, és arra kell koncentrálnia, hogy megadja a turistáknak, amit akarnak: menekülést a hétköznapi élet nyűgjeitől és stresszétől. Dill természetesen nem fogadja meg barátja bölcs tanácsát, és inkább italba fojtja a bánatát a helyi bárban, ahol gyakran talál vigaszra Constance karjaiban. A megnyugvás azonban csak átmeneti, Dill sehogy sem menekülhet sötét múltja elől...

Kiknek ajánljuk?

Az első perctől az utolsóig végig fogod izgulni majd a filmet, ezért jobban jársz, ha erre a szerelmeddel mész.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kanizsa mozi – Nagykanizsa

Fontana Mozi – Hévíz

Csodálatos fiú

Miről szól?

David Sheff újságíróként már-már egészen hétköznapi, középosztálybeli életet él második feleségével és két gyermekükkel. Az idillt megtöri, hogy legnagyobb fia, az előző házasságából született Nic (az Oscar-jelölt Timothée Chalamet – Szólíts a neveden, Lady Bird) egyre súlyosbodó drogfüggőséggel küzd. A különféle leszokási kísérletek, ígéretek, próbálkozások és elvonókúrák elvetélt kísérleteknek bizonyulnak. A fia állapotát kétségbeesetten megérteni próbáló David pedig kénytelen feltenni magának a kérdést: meddig terjed a szülő felelőssége? A szereteten kívül mit tehet még a fiáért, amit eddig nem tett meg? Veszélybe sodorhatja-e saját, és új családja életét pusztán azzal, hogy tovább reménykedik Nic gyógyulásában?

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akiket érdekel a drogprobléma, és ami mögötte mutatkozik meg.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Arc

Jacek egy kisvárosban él, szereti a heavy metalt, a barátnőjét és a kutyáját. Egy építkezésen dolgozik a lengyel-német határ közelében, ahol a világ legnagyobb Jézus szobrát készülnek felépíteni. A szobor azonban ledől és a szörnyű baleset következtében Jacek arca teljesen eldeformálódik. A baleset a lengyel média figyelmének középpontjába kerül, mert a férfi lesz az első, aki Lengyelországban teljes arcátültetést kap. Nemzeti hősként ünneplik, miközben elveszti a személyiségét és addigi életét. A kisváros lakói sem tudnak már úgy tekinteni rá, mint korábban.

Kiknek ajánljuk?

Szereted az igaz történeteken alapuló filmeket? Ha igen, akkor ne hagyd ki az Arcot sem!

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kölcsönlakás

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor).Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, -hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását.A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=fNOcld9dsNg

BEMUTATÓ: FEBRUÁR 14.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, főleg aki szereti a vígjátékokat és a kiváló színészi munkát. Illetve kíváncsi Dobó Kata első rendezésre!

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kanizsa mozi – Nagykanizsa

Fontana Mozi – Hévíz

Mozgó Mozi – Lenti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában