Támadnak a mutáns dinók

2018.06.20. 08:20

Három szuper film Zala megyében, amit ne hagyj ki a héten!

Moziba járni az egyik legjobb kikapcsolódás, amikor az időjárás rosszra fordul! A héten ezeket a műsorokat ajánljuk neked Zala megyében.

zaol.hu

Jelenet a filmből

Túl szexi lány

Amy Schumer amerikai stand up komika már többször is bebizonyította, hogy van keresnivalója a mozivásznon. Debütáló filmje a Kész Katasztrófa fergetegesre sikerült kár, hogy legutóbbi munkája az Ó, anyám már kevésbé. Vajon sikerült tanulnia belőle? Nos, ezt mindenki döntse el maga...

Miről szól?

Renee Bennett (Amy Schumer) egy teljesen átlagos, kissé pufók nő, aki tökéletesen tudja milyen érzés egy olyan világban élni, ahol mindent a külső határoz meg. Egy spinning edzésen tett szerencsétlen látogatása alatt beveri a fejét, amelynek hatására elkezdi tökéletesnek látni magát. Míg Renee újonnan szerzett önbizalmával egyre sikeresebb lesz az életben és munkájában, addig környezete egyáltalán nem látja a változást – legalábbis a külsején.

Jelenet a filmből

Kiknek ajánljunk?

Azoknak a nőknek akik egy kellemes mozizást szeretnének a barátnőkkel.

Kiknek nem?

Akik nem kedvelik Amy Schumert, vagy azt a fajta (főleg altesti) humort amit képvisel.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Jurassic World – Bukott Birodalom

Úgy tűnik, Steven Spielberg kultikus dinóeposzáról még van bőr amit le lehet húzni. A 2015-ben, Chris Prattel feltámasztott franchise úgy tűnik még mindig működik, és a CGI technológia is jól áll neki.

Miről szól?

Az előző részből megismert Owen és Claire egy kis csapattal együtt visszatérnek a dinoszauruszok uralma alá került szigetre. A társaság eleinte barátkozik a dinókkal, ám a területen egy vulkán készül kitörni, így hőseink élete is veszélybe kerül. Ám nemcsak a vulkán az egyetlen ami veszélyt jelent, hanem az a mutáns dinoszaurusz is, akit látszólag lehetetlen megfékezni.

Jelenet a filmből

Kinek ajánljunk?

Aki az előző részt, vagy az eredeti trilógiát szerette, ebben sem fog csalódni!

Kiknek nem?

Archeológusok lehetőleg hagyják ki. Ez pontosan az a film, amit jobb akkor megnézni, ha az ember el tud vonatkoztatni a tudománytól és a történelemtől.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

ART Mozi – Zalaegerszeg

Mozgó Mozi – Lenti

Solo – Egy Star Wars történet

Egy újabb feltámasztott franchise legújabb (kiegészítő) epizódja. A Csillagok Háborúja filmek hatalmas tömegeket mozgatnak meg a mai napig is, így ha rajongó vagy, bizonyára már láttad a Han Solo moziját. Ha még nem, akkor itt az ideje!

Miről szól?

Han Solo alvilági kalandjai során ismerkedik meg későbbi másodpilótájával, Chewbaccával valamint a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel. A filmben betekintést nyerhetünk a Star Wars univerzum egyik legnépszerűbb karakterének múltjába.

Kiknek ajánljuk?

Rajongóknak, és azoknak akik egy pörgős, látványos akciófilmet szeretnének megnézni!

Kiknek nem?

Akik már nagyon unják az előzménytörténeteket...

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Mozgó Mozi – Lenti

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában