A klasszikustól a modernig

2018.06.06. 15:30

A tánc keresztmetszete az Egerszeg Fesztivál nagyszínpadán

A város ifjúsága számos táncsport klub közül választhat, ha táncot szeretne tanulni. Az amatőrökből az évek során profi bajnokok lettek, akik számtalan díjat hoztak haza a nemzetközi és országos versenyekről.

Arany Horváth Zsuzsa

Nemesházi Bernadett, a Nasreen Hastánc Stúdió vezetője

Zalaegerszegen gazdag táncélet zajlik, a klasszikus táncformációk, a latin-amerikai táncok, a ritmikus sportgimnasztika elemeit felhasználó modern táncok mellett természetesen a néptánc is erős vonulatot képez.

Nemesházi Bernadett, a Nasreen Hastánc Stúdió vezetője

A fesztiválon június 9-e, azaz a szombat délután lesz a táncművészet különböző válfajainak, és egerszegi művelőinek bemutatkozó ideje. A Széchenyi téri nagyszínpadon 14 órai kezdettel lép a közönség elé a Maxima, egy óra múlva a Nemesházi Bernadett vezette Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoport mutatja be közismerten igéző programját, azután átadja színpadot az utánpótlás csoportokban is gazdag Albatrosz Táncsport Egyesületnek, akik Háriné Molnár Ágnes vezetésével a napokban is díjesővel tértek haza az országos megmérettetésről. A Gála Társastáncklub hat órakor mutatja be műsorát a nagyszínpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában