Programfüzet

2018.02.24. 12:00

Sztárfellépők jönnek több lenti rendezvényre is

A hagyományos lenti rendezvények mellett sport, zenés, kulturális programok és fesztivál is várja a helyieket és a városba látogatókat.

Korosa Titanilla

lenti, programfüzet, sztár, fellépő, fellépés, program

Megjelent és hamarosan minden helyi és környékbeli háztartásba eljut Lenti idei programfüzete, melyet pénteki sajtótájékoztatón mutatott be Horváth László polgármester.

Fotó: A szerző

 

– Ötezer példányban a magyar mellett német és angol nyelven jelent meg a városi programokat összegyűjtő kiadvány, gondoltunk az itt élő és ide látogató idegen ajkúakra is   – mondta Horváth László. – Megkerestük a város azon intézményeit, szervezeteit, közösségeit, akik egy-egy rendezvénnyel be kívánnak kapcsolódni a város életébe. Vannak kiemelt programjaink, például a táncverseny, a három hónapon át tartó Lenti Nyári Esték sorozat, valamint a kétnapos  Őszi fesztivál. A nyári esték fellépői idén is péntekenként várják az érdeklődőket, vendégünk lesz például Csonka András, Postás Józsi, a Desperado zenekar, Tóth Andi, Soltész Rezső  és Tóth Vera is.

A polgármester arról is beszélt, hogy tartalmaz a kiadvány  népszerű sportprogramok, mint a kerékpáros maraton, a futóversenyek, valamint helyet kaptak benne a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark június 16. és augusztus 20. között megrendezésre kerülő hétvégi szabadidős rendezvényei is, melyeken a sportrekreációs foglalkozások  mellett játszóházzal és sztárfellépőkkel is várják a látogatókat. Emellett az öt városrész eseményei is szerepelnek a programfüzetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában