Programfüzet

2018.02.24. 12:00

Sztárfellépők jönnek több lenti rendezvényre is

A hagyományos lenti rendezvények mellett sport, zenés, kulturális programok és fesztivál is várja a helyieket és a városba látogatókat.

Korosa Titanilla

Megjelent és hamarosan minden helyi és környékbeli háztartásba eljut Lenti idei programfüzete, melyet pénteki sajtótájékoztatón mutatott be Horváth László polgármester.

Fotó: A szerző

 

– Ötezer példányban a magyar mellett német és angol nyelven jelent meg a városi programokat összegyűjtő kiadvány, gondoltunk az itt élő és ide látogató idegen ajkúakra is   – mondta Horváth László. – Megkerestük a város azon intézményeit, szervezeteit, közösségeit, akik egy-egy rendezvénnyel be kívánnak kapcsolódni a város életébe. Vannak kiemelt programjaink, például a táncverseny, a három hónapon át tartó Lenti Nyári Esték sorozat, valamint a kétnapos  Őszi fesztivál. A nyári esték fellépői idén is péntekenként várják az érdeklődőket, vendégünk lesz például Csonka András, Postás Józsi, a Desperado zenekar, Tóth Andi, Soltész Rezső  és Tóth Vera is.

A polgármester arról is beszélt, hogy tartalmaz a kiadvány  népszerű sportprogramok, mint a kerékpáros maraton, a futóversenyek, valamint helyet kaptak benne a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark június 16. és augusztus 20. között megrendezésre kerülő hétvégi szabadidős rendezvényei is, melyeken a sportrekreációs foglalkozások  mellett játszóházzal és sztárfellépőkkel is várják a látogatókat. Emellett az öt városrész eseményei is szerepelnek a programfüzetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!