Huszonharmadik évfolyam

2018.01.18. 12:00

Január 25-én mutatják be a Pannon Tükör idei új számát

Idén huszonharmadik évfolyamába lépett a Pannon Tükör című regionális művészeti és kulturális folyóirat.

Arany Horváth Zsuzsa

Mint arról beszámoltunk, a Pannon Tükör, amely nemcsak a határainkon belüli, de az azon túli kortárs kulturális-művészeti termést is figyelemmel kíséri, s teret ad a külhoni magyarlakta területken született irodalmi műveknek, tavaly új főszerkesztővel folytatta a munkáját.

A zalaegerszegi kétkötetes prózaíró, Bubits Tünde vezetésével három lapszám látott napvilágot, s január 25-én kezünkbe vehetjük a 2018-as év legelső Pannon Tükörjét is.

A Pannon Írók Társasága, valamint Zalaegerszeg város önkormányzata (a megyeszékhely támogatását is élvezi a periodika) szervezésében január 25-én, azaz jövő csütörtökön 17 órakor a Keresztury Dezső VMK-ban (Landorhegyi u.) tartandó lapbemutatón az írótársaság elnöke, dr. Gyimesi Endre mond köszöntőt, majd Bubits Tünde főszerkesztő és Nagygéci Kovács József, a Pannon Tükör online változatának főszerkesztője mutatja be az idei első összeállítást.

A találkozón könyvbemutatóra is sor kerül: Nagy Imre akadémikus, a pécsi egyetem irodalomtörténész professzora Várkonyi Nándor művelődéstörténészről írt portrékötetét Nagygéci Kovács József méltatja, s beszélget a jelen lévő szerzővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában