Koncert

2017.12.17. 19:32

Királyi módon, zenével ünnepeltek Szepetneken

Közös ünneplésre hívta vasárnap a település lakóit a Kollonay Krisztina karnagy vezette Királyi Kórus. Az estet rajtuk kívül még több vendégfellépő műsora is színesítette Szepetneken.

Szabó Zsófia

Fotó: Szakony Attila

A helyi ÁMK-ban tartott, Királyi Karácsonyi Koncert ötlete még 2007-ben született meg Kollonay Krisztina ötlete alapján.

Már a kezdetekkor is nagy érdeklődés övezte a rendezvényt. A karnagy azt vallja: a karácsony előtti koncertet mindig különleges atmoszféra lengi körül. Az est, melyet Szepetnek önkormányzata is támogatott, összehozza a vendégelőadókat, a település világi és egyházi vezetőit, a közösséget és a falu lakóit.

A kiemelt megyei nívódíjjal, a KÓTA fesztivál kórus és kiemelt arany minősítéssel rendelkező német nemzetiségi kórus mellett a szepetneki iskola énekkara, a Kórus Veseli Horvát, dr. Lanschak Eszter szólista és Kollonay Zoltán zongoraművész előadása is felejthetetlen pillanatokat adott a közönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában