Ki mit tud?

2017.11.21. 15:09

Bemutatták Lentiben, mit tudnak

Versekkel, táncos és zenés produkciókkal készültek a jelentkezők kedden a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ Ki mit tud ezen a tájon? elnevezésű rendezvényére.

Korosa Titanilla

Fotó: A szerző

A megyéből, valamint a határon túlról is érkeztek csoportok a kulturális rendezvényre a művelődési központba. Lentiből, Zalaegerszegről, Nagykanizsáról Lendváról is képviseltették magukat a fogyatékkal élőket gondozó intézmények, illetve a zalabaksai idősek otthonából, a lenti Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézményből és a helyi Napközi Otthonos Óvodából is vártak fellépőket.

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

 

Fotó: A szerző

A megnyitón a szervező intézmény részéről Pozonec-Csoma Veronika köszöntötte a szép számú vendéget. Elmondta: évről évre több rendezvény keretében is igyekeznek szereplési lehetőséget biztosítani a sérült embereknek, illetve a többi résztvevőnek.

A fellépők legjobb tudásukat megmutatva adták elő színvonalas produkcióikat, melyek között több szavalatnak, zenés műsorszámnak, valamint vicces jeleneteknek tapsolhatott a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában