A két polgármesterjelölt közül Horváth Lászlónak szavaztak ismét bizalmat

2024.06.19. 18:30

Lentiben is átvették megbízóleveleiket a megválasztott képviselők

Lentiben is átvették a következő ötéves ciklusra szóló megbízóleveleiket a 2024. július 9-i önkormányzati választáson mandátumot szerző képviselők. Az eseményre a polgármesteri hivatal tanácskozótermében került sor szerdán.

Antal Lívia

A Lenti Helyi Választási Bizottság ülésén hivatalosan ismertették a választás eredményét

Fotó: Antal Lívia

Tóthné Horváth Anna Anikó, a Lenti Helyi Választási Bizottság elnöke tájékoztatta a jelenlévőket a szavazás eredményéről. Elmondta, hogy a települési önkormányzati választáson a 11 szavazókörben a választásra jogosultak mintegy 68 százaléka szavazott. Ismertette a 9 fős képviselő-testület összetételét. Fidesz–KDNP frakció: Horváth László polgármester, Czigány Ádám, dr. Fekete Zoltán, Drávecz Gyula, Gáspár Lívia, Héra József, Kiss Tamás, Vatali Ferenc képviselők. Függetlenként Sabján Sándor polgármesterjelölt került be a testületbe.

A települési roma nemzetiségi önkormányzati választáson Horváth Andrásnak, Nyilas István Tibornénak és Nyilas Ibolyának, a CIKÖSZ jelöltjeinek szavaztak bizalmat.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában