„Életet az Éveknek” 35 éves jubileumi ünnepsége

2024.06.18. 13:00

Június 19-én emlékezik megalakulása 35. évére a megyei szervezet

Telt ház előtt tervezi megünnepelni megalakulásának 35. évfordulóját a Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetség Zala megyei Szervezete a zalaegerszegi Art mozi nagytermében, ahol megemlékeznek a szervezet főbb történéseiről, s elismeréseket adnak át az arra érdemeseknek.

Győrffy István

Az országos szövetség a Magyar Televízióban „Életet az Éveknek” címmel 1985-ig futó időseknek szóló műsor nyomán, 1989-ben alakult meg. Az országos szervezet május 15-én, az Operettszínházban ünnepelte jubileumát, míg a zalai szervezet június 19-én rendezi ezt, a zalaegerszegi Art moziban, ahova meghívták az alapító 9 nyugdíjasklubból még ma is működő öt klubot. Mára a szövetség zalai klubjainak száma elérte az 50-et. A klubok és tagjaik képviselőin kívül meghívást kaptak a rendezvényre a megyei vezetők mellett a támogató polgármesterek, az idősügyi tanács képviselői és az idősekért tenni akaró más támogatók, segítők is.

Az ünnepi köszöntők elhangzása után elismeréseket adnak át az alapító klubjaiknak, a 30 évnél idősebb, még mindig klubtagsággal bíró tagjaiknak, továbbá átadják a kiváló klub címet is. Többen részesülnek sport-, kulturális- és közösségi munkáért elismerésben, illetve a támogatóiknak is megköszönik a segítségét, majd a rendezvény a Hevesi Sándor Színház művészeinek gálaműsorával zárul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában