Regina életében óvodás kora óta nagy szerepet játszik a sport

2024.06.23. 16:57

Egy sokoldalúan tehetséges fiatal kapta idén az emlékdíjat

Szombaton immár harmadik alkalommal adták át a Tarr Andráshida FC sportpályáján a Hegedüs Viktor Marcell emlékdíjat, amit a tragikusan elhunyt fiatal sportoló családja alapított. Az idén egy sokoldalúan tehetséges fiatal, a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium diákja, a 13 éves Horváth Regina kapta az elismerést.

Pásztor András

Hegedüs Csaba, Hegedüs Olivér Márk, Horváth Regina, Hegedüsné Vajda Szilvia

Fotó: ZH

Mint az a díjátadó ünnepségen kiderült: Regina életében óvodás kora óta nagy szerepet játszik a sport. Gyerekkora óta mazsorettezik a Swans Balett- és Tánciskolában,  tájékozódási fut a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Clubban, tavaly pedig elkezdte a sportlövészetet a ZTE Sportlövész Klubban. A csapat tagjaként eddig három országos csúcsot állítottak be a Target sprint versenyszámban.

Horváth Regina a sportolás mellett a művészetek iránt is élénken érdeklődik, öt éve zongorázik és tagja a nagykanizsai ORFF Ütőegyüttesnek is. Mindemellett kiváló tanulmányi eredményekkel is büszkélkedhet, amit az idén jó tanuló, jó sportoló címmel jutalmazott a HM Sportért Felelős Államtitkárság.

A díjátadót követően az alapítvány kuratóriuma, illetve Hegedüs Viktor Marcell édesanyja is örömét fejezte ki, hogy a fiatal sportoló emlékére alapított díj méltó helyre került az idei évben is.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában