Gratulált Horváth Jácint győzelméhez

2024.06.10. 15:08

Balogh László hűséges marad saját közösségéhez

– Először is köszönöm annak a 8394 kanizsainak, aki megtisztelt a bizalmával és rám szavazott, illetve mindazoknak a segítőknek, támogatóknak, akik a háttérben dolgoztak – mondta hétfő reggel a végeredmény tükrében Balogh László, Nagykanizsa polgármestere, akinek vasárnap nem sikerült újraválasztatnia magát.

Pásztor András

Balogh László Fotó: Szakony Attila

A Fidesz-KDNP jelöltje  ugyanakkor azt is világossá tette, hogy hűséges marad saját értékközösségéhez, és hisz abban, hogy lesznek még fontos célok Nagykanizsa fejlesztése tekintetében.

– Telefonon beszéltem Horváth Jácinttal és gratuláltam a győzelméhez, azt kívántam neki, hogy tudja betartani ígéretét, miszerint vele és az őt támogató közgyűlési többséggel gyorsabb ütemben fejlődhet a város – folytatta Balogh László, aki hozzátette: szerinte ez nem lesz egyszerű feladat. – Természetesen nem vonulok ki a közéletből, képviselőként továbbra is tagja leszek a közgyűlésnek, megpróbálok továbbra is úriemberként politizálni. Mindazonáltal azt gondolom: nehéz lesz a továbblépés, tartok attól, hogy a következő öt esztendő nehéz lesz a város vezetői számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában