Fürdők, árak, attrakciók

2024.06.19. 07:30

A zalai vendégeknek igazán van miből választaniuk

Magyarország bővelkedik termálvizekben, Zala pedig különösen gazdag a föld mélyének eme kincsében, fürdőhelyek sora áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

Benedek Bálint

Végh Andor: a tavalyi 17,6 százalékos infláció mellett mi 6,4 százalékkal emeltük az árainkat, melyek idén nem nőnek

Fotó: Szakony Attila

A vendégeknek bőven van választási lehetőségük, mindenki eldöntheti, milyen élményeket részesít előnyben.

– A kínálat nagyon vegyes, a kisebb és a közepes fürdők mellett vannak európai hírűek is – fogalmazott megkeresésünkre Végh Andor, az utóbbi kategóriába tartozó Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója. – A szolgáltatások mennyiségével és minőségével párhuzamosan természetesen az árak is széles skálán mozognak a különféle létesítményekben. Nálunk egész napos, a 9 órás nyitástól a 20.30-as zárásig tartó komplex élményt kapnak a fürdőzők a belépőjegy áráért.

Fotó: Szakony Attila

Egy internetes közösségi oldalon a közelmúltban indult polémia kapcsán a vezérigazgató úgy fogalmazott: természetesen lehet nemzetközi összehasonlításokat tenni a fürdők kínálata és árai kapcsán, de nem biztos, hogy a világhálón terjedő minden információ hiteles.

Kritika érte a közelmúltban a Zalakarosi Fürdő 100 forintos babajegyét is, mely Végh Andor elmondása szerint nem a „nyerészkedést” szolgálja – regisztrációs célja van. Így tudják pontosan, mennyien látogatták a fürdőt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában