Kihirdették a német nemzetiségi önkormányzati választás eredményét

2024.06.21. 16:30

A képviselők átvették megbízóleveleiket

A Zala Vármegyei Német Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselőinek is átadták tegnap a megbízóleveleket a Megyeházán.

Antal Lívia

A képen Zala Vármegyei Német Önkormányzat tagjai a Zala Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökével (b-j): Szeiler Veronika, Tánczos Laura, Lancsák József, dr. Tuboly János, Unger Ilona, Némethné Hohl Erzsébet, Hohl Ferencné. A képről hiányzik: Angyalosi Miklósné

Fotó: Megyeháza

A választás eredményét dr. Tuboly János, a Zala Vármegyei Területi Választási Bizottság elnöke ismertette. A 7 fős német vármegyei önkormányzatban a „Német Nemzetiségi Önkormányzatok Vas-Zala Megyei Szövetsége” 7 mandátumot szerzett. A Zala Vármegyei Német Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselőit a lista szerinti sorrendben szólították. E szerint Unger Ilona, Némethné Hohl Erzsébet, Szeiler Veronika, Lancsák József Ferenc, Angyalosi Miklósné (később veszi át), Tánczos Laura és Hohl Ferencné vette át megbízólevelét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában